Zadovoljan gost.

Zadovoljan domaćin.

Zadivite svoje goste i ponudite im više dodatnih usluga pomoću digitalnog letka.

Uključivanjem naših proizvoda u Vašu strategiju poboljšavate način na koji angažirate svoje goste i stvarate nezaboravno iskustvo tijekom njihova boravka.

Digitalni stalak, turizam, QR/NFC
Savršen način da zaželite gostu dobrodošlicu

Postavite svoje ponude i usluge u IB digitalni letak i omogućite gostima pristup svim informacijama. Nema više potrebe za papirnatim načinom prezentacije. Sačuvajte okoliš i digitalizirajte se. Sami određujete i personalizirate ikone unutar vašeg profila.
Promijenite sadržaj unutar profila kada god poželite.

Kategorizirajte vašu ponudu i kreirajte vlastiti prikaz

Omogućite gostima pristup svim informacijama o boravku, važne kontakte, savjete, dodatnu ponudu i ostalo bez pozivanja recepcije/vlasnika apartmana. Smanjite troškove i povećajte prodaju svojih usluga. Kategorije definirate i dizajnirate sami, ako trebate pomoć tu smo. 🙂

Ne znate sve jezike? Ne brinite

Naš QR / NFC stalak može biti idealni prevoditelj kako bi vaš posjetitelj mogao provjeriti sve relevantne informacije. Omogućite posjetiteljima pristup informacijama o vašim proizvodima na željenom jeziku.

Digitalizirajte svoju ponudu

Upotrebom QR / NFC stalaka vaši posjetitelji mogu jednostavno skenirati kod, provjeriti vašu ponudu i informirati se o uslugama i proizvodima koje nudite. Ako dođe do promjena ili želite dodati dodatnu ponudu, promijenjene podatke možete jednostavno unijeti u naš sistem i informacije na letku postaju trenutno ažurirane. Uvrstite ponude svojih partnera i osigurajte si dodatnu zaradu.

Prikupite povratne informacije i poboljšajte svoje usluge

Pitati svoje posjetitelje za povratne informacije o proizvodima i uslugama vjerojatno je najprikladniji način za poboljšanje vlastite ponude. Korištenjem QR / NFC stalka vaši posjetitelji mogu jednostavno pristupiti anketi te je ispuniti. Tako ćete na najbrži način saznati što im je zanimljivo kod promocije novih proizvoda i usluga. Ako trebate bilo što dodati ili ukloniti na svom upitniku, jednostavno uredite online obrazac u bilo kojem trenutku.

Prilagodite informacije mobilnim tehnologijama

Potrošači sve više koriste pametne telefone za istraživanje proizvoda, usporedbu cijena i obavljanje kupovine. Upotrebom QR / NFC stalka posjetitelji na svojim pametnim telefonima trenutno mogu pregledavati sve objavljene informacije o proizvodima ili uslugama koje promovirate. Pohranjivanjem linka za letak u memoriju mobilnog uređaja, posjetitelji mogu ponovno doći do željenih informacija u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Prikupite recenzije za hotel, apartman ili uslugu

Radi li se o novom smještaju na tržištu ili proizvodu koji se prodaje određeni vremenski period, kupci su skloniji kupnji proizvoda / usluge sa pozitivnim recenzijama. QR / NFC stalak omogućuje vam jedostavno ocjenjivanje od strane gosta. Sakupite nove recenzije direktno iz vašeg profila na bilo koju društvenu mrežu, booking ili RBNB i povećajte svoju vidljivost.

Budite digitalni, budite zeleni

Dobitnici smo Zelenog certifikata za naše proizvode. Svi naši proizvodi napravljeni su od recikliranih proizvoda što nas svrstava u tvrtke koje brinu o okolišu. Kupnjom naših proizvoda sudjelujete u zelenoj tranziciji.

usluga

Potražite inspiraciju​

Još uvijek niste sigurni kako bi digitalni letak mogao pomoći vama i vašem poslovanju?
Pogledajte primjere profila naših zadovoljnih korisnika i pronađite inspiraciju i ideju za korištenje.

Hotel Ambasador

Sunshine Apartman

Sunset Apartman

Jedno rješenje, beskrajne mogućnosti.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Isplativo

Naši proizvodi predstavljaju pravo rješenje za smanjenje troškova tiska. Ujedno smanjujete rizik od gubitka tiskanih proizvoda.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Instant pristup

Naše proizvode možete postaviti bilo gdje u svom prostoru kako bi gosti mogli pristupiti informacijama.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Prodaja i promocije

S našim proizvodima možete učinkovito promovirati svoje dodatne usluge, olakšati gostima boravak ili rezervaciju vaših usluga i tako povećati samu prodaju.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Iskustvo gosta

Mnogo je načina na koje možete poboljšati iskustvo svojeg gosta. Na primjer, na naše proizvode možete staviti priručnik s uputama ili smjernice za uređaj. Ovo je vrlo zgodno za goste koji nisu upoznati s opremom.

Proizvodi

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

Digitalni letak

Licenca za Digitalni letak pruža vam neograničene mogućnosti za stvaranje atraktivnih i učinkovitih marketinških materijala u svrhu poboljšanja online prisutnosti.

Digitalni letci su prilagođeni mobilnim uređajima, čime osiguravate doseg objavljenog sadržaja širokom krugu korisnika.

Sastavni dio licence digitalnog letka su interaktivne značajke poput poveznica, QR kodova i videozapisa koje pridonose povećanju interesa ciljane publike.

Kupnjom licence osigurana Vam je tehnička podrška koja Vam je uvijek na usluzi kako bi iskustvo korištenja bilo na najvišem nivou.

Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr

Digitalni display

Digitalni display je izrađen iz recikliranog pleksiglas materijala personaliziran prema vašim željama.

Dimenzije: 18×10 cm.

Digitalni letak, QR/NFC letak

Vintage box

Vintage box je napravljen od drveta, s personalizacijom po želji.

Dimenzije box-a su 18×12 cm.

Podijelite sve željene informacije svojim gostima jednostavim, modernim putem s prekrasnim vintage box-om. 

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

IB Tap

IB Tap je napravljen od PVC reciklirane plastike. Dimenzije kartice su 85×54 mm.

Uz kupljenu licencu Digitalnog letka dodajte IB Tap karticu i dijelite sve bitne informacije na jednostavan način putem QR koda i NFC tehnologije.

Naši zadovoljni klijenti

Naši klijenti su napravili korak naprijed, čekamo vas.

“Drago mi je, da postoji takav proizvod. Da mogu i ja malo odahnuti. Gosti imaju sve bitne informacije kod sebe, ne trebaju me non stop zvati. A i strani jezici nisu moja jaka strana, pa smo tim proizvodom i to riješili."
Zoran Jurić
Vlasnik apartmana Fig & Olive, Štikovica, Dubrovnik
Digitalni letak, QR/NFC letak

Često postavljana pitanja

1. Što je digitalni letak?

Digitalni letak je suvremen korisnički alat koji služi za prodaju, online promociju i informiranje ili konkretnije sustav koji omogućuje dostavu objavljenog sadržaja gostima ili kupcima na brz i učinkovit način.

Digitalni letak sastoji se od digitalnog profila i stalka sa ugrađenim NFC-om i otisnutim QR kodom.

Digitalni letak je vrlo jednostavan za upotrebu. Uredite svoj profil i ispunite ga sadržajem kojeg želite podijeliti. Sadržaj je povezan s QR kodom i NFC-om te se isti očitava i preuzima korištenjem mobilnog uređaja.

Uređivanje profila vrši korisnik licence korištenjem jednostavnog i intuitivnog sučelja za uređenje. U slučaju potrebe naša tehnička služba stoji na raspolaganju i rado će pomoći savjetom ili sugestijom.

Stalak je dostupan kao plexi display, vintage box ili privjesak za ključeve uz akviziciju godišnje licence digitalnog profila.

Nikakav problem. Sve jedinice na kojima se treba nalaziti uređeni profil pripremiti ćemo na način da je na svima dostupan identični sadržaj.

Ne, prilikom očitavanja sadržaja korisnici mogu pohraniti kontakt u imenik svog mobilnog uređaja. Uz kontakt se pohranjuje i jedinstveni link kojim korisnici jednostavno otvore profil Vašeg letka.

Za pregled i pohranu objavljenog sadržaja digitalnog letka nije potrebno preuzimanje mobilne aplikacije.

Sadržaj je moguće pregledavati na svim prenosivim uređajima, od pametnih telefona, tableta do prijenosnih računala. Forma stranice je responzibilna i uvijek se prilagođava ekranu korištenog uređaja.

”A” certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

”A”
certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

Kontaktirajte nas i unaprijedite svoju uslugu!

Naši timovi za prodaju i podršku dostupni su za odgovore na vaša pitanja.
Javit ćemo vam se čim prije, ali ako želite brže stupiti u kontakt, nazovite:

Mara: +385 99 811 3333

Marko: +385 91 3030 526

Ispunite formu 📝

    Open chat
    Pozdrav 👋
    Kako vam mogu pomoći?