Digitalni letak

Licenca za digitalni letak pruža vam neograničene mogućnosti za stvaranje atraktivnih i učinkovitih marketinških materijala u svrhu poboljšanja online prisutnosti.

Digitalni letci su prilagođeni mobilnim uređajima, čime osiguravate doseg objavljenog sadržaja širokom krugu korisnika.

Sastavni dio licence digitalnog letka su interaktivne značajke poput poveznica, QR kodova i videozapisa koje pridonose povećanju interesa ciljane publike.

Kupnjom licence osigurana Vam je tehnička podrška koja Vam je uvijek na usluzi kako bi iskustvo korištenja bilo na najvišem nivou.

Kupite dodatno uz licencu:

Uz licencu digitalnog letka nudimo i personalizirane fizičke stalke s ugrađenim NFC-om i otisnutim QR kodom.

Savršen način da zaželite gostu dobrodošlicu

Postavite svoje ponude i usluge u IB digitalni letak i omogućite gostima pristup svim informacijama. Nema više potrebe za papirnatim načinom prezentacije. Sačuvajte okoliš i digitalizirajte se. Sami određujete i personalizirate ikone unutar vašeg profila.
Promijenite sadržaj unutar profila kada god poželite.

Često postavljana pitanja

1. Što je digitalni letak?

Digitalni letak je suvremen korisnički alat koji služi za prodaju, online promociju i informiranje ili konkretnije sustav koji omogućuje dostavu objavljenog sadržaja gostima ili kupcima na brz i učinkovit način.

Digitalni letak sastoji se od digitalnog profila i stalka sa ugrađenim NFC-om i otisnutim QR kodom.

Digitalni letak je vrlo jednostavan za upotrebu. Uredite svoj profil i ispunite ga sadržajem kojeg želite podijeliti. Sadržaj je povezan s QR kodom i NFC-om te se isti očitava i preuzima korištenjem mobilnog uređaja.

Uređivanje profila vrši korisnik licence korištenjem jednostavnog i intuitivnog sučelja za uređenje. U slučaju potrebe naša tehnička služba stoji na raspolaganju i rado će pomoći savjetom ili sugestijom.

Stalak je dostupan kao plexi display, vintage box ili privjesak za ključeve uz akviziciju godišnje licence digitalnog profila.

Nikakav problem. Sve jedinice na kojima se treba nalaziti uređeni profil pripremiti ćemo na način da je na svima dostupan identični sadržaj.

Ne, prilikom očitavanja sadržaja korisnici mogu pohraniti kontakt u imenik svog mobilnog uređaja. Uz kontakt se pohranjuje i jedinstveni link kojim korisnici jednostavno otvore profil Vašeg letka.

Za pregled i pohranu objavljenog sadržaja digitalnog letka nije potrebno preuzimanje mobilne aplikacije.

Sadržaj je moguće pregledavati na svim prenosivim uređajima, od pametnih telefona, tableta do prijenosnih računala. Forma stranice je responzibilna i uvijek se prilagođava ekranu korištenog uređaja.

Kontaktirajte nas i unaprijedite svoju uslugu!

Naši timovi za prodaju i podršku dostupni su za odgovore na vaša pitanja.
Javit ćemo vam se čim prije, ali ako želite brže stupiti u kontakt, nazovite:

Mara: +385 99 811 3333

Marko: +385 91 3030 526

Ispunite formu 📝

    Open chat
    Pozdrav 👋
    Kako vam mogu pomoći?