Poboljšajte iskustvo na eventima i učinite
svaku prigodu
nezaboravnom.

Zadivite svoje posjetitelje i poboljšajte njihovo cjelokupno iskustvo uključivanjem naših proizvoda u strategiju vašeg komuniciranja na eventima. Bilo da se radi o poslovnim događajima, sajmovima ili point-of-sales promocijama, našim digitalnim letkom prezentirajte svoju tvrtku na moderan i inovativan način.

Digitalni letak, QR/NFC letak

Privucite posjetitelje inovativnošću i predstavite im potpunu ponudu proizvoda ili usluga

Postavite svoje ponude, usluge i informacije u IB digitalni letak i omogućite posjetiteljima pristup svim informacijama.

Na ovaj način omogućujete posjetiteljima pristup detaljnim informacijama i recenzijama o Vašim proizvodima i uslugama u svrhu smanjenja troškova i povećanja prodaje. Kategorije i dizajnirate kreirate sami, nakon toga punite sadržajem po želji. Od eventa do eventa predstavite se drugačije, ovisno što vam je u fokusu.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Digitalizirajte svoje ponude i brošure

Upotrebom QR / NFC stalaka izbjegavate tisak svojih ponuda i brošura, jer iste sada dolaze u digitalnoj verziji. Vaši posjetitelji mogu jednostavno skenirati kod, provjeriti vaše ponude na mreži i informirati se o uslugama i proizvodima koje nudite. Ako dođe do promjena u brošurama ili želite dodati posebnu ponudu, promijenjene podatke možete jednostavno unijeti u naš sistem i informacije na letku postaju trenutno ažurirane.

Prikupite povratne informacije i poboljšajte svoje usluge

Pitati svoje posjetitelje za povratne informacije o proizvodima i uslugama vjerojatno je najprikladniji način za poboljšanje vlastite ponude. Korištenjem QR / NFC stalka Vaši posjetitelji mogu jednostavno pristupiti anketi te je ispuniti. Tako ćete na najbrži način saznati što im je zanimljivo kod promocije novih proizvoda i usluga. Ako trebate bilo što dodati ili ukloniti na svom upitniku, jednostavno uredite online obrazac u bilo kojem trenutku.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Omogućite pregled recenzija o proizvodima / uslugama i prikupite nove

Radi li se o novom proizvodu na tržištu ili proizvodu koji se prodaje određeni vremenski proizvod, kupci su skloniji kupnji proizvoda sa pozitivnim recenzijama. QR / NFC stalak omogućuje vam objavu svih pozitivnih recenzija dostupnih za određeni proizvod što će izazvati interes kod posjetitelja. Uz to možete objaviti i osvrte svojih promotora ili poznatih osoba (influencera) koji zadovoljno koriste Vaš proizvod.

Prilagodite informacije mobilnim tehnologijama

Potrošači sve više koriste pametne telefone za istraživanje proizvoda, usporedbu cijena i obavljanje kupovine. Upotrebom QR / NFC stalka posjetitelji na svojim pametnim telefonima trenutno mogu pregledavati sve objavljene informacije o proizvodima ili uslugama koje promovirate. Pohranjivanjem linka za letak u memoriju mobilnog uređaja, posjetitelji mogu ponovno doći do željenih informacija u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Ne znate sve jezike? Ne brinite

Naš QR / NFC stalak može biti idealni prevoditelj kako bi Vaš posjetitelj mogao provjeriti sve relevantne informacije. Omogućite posjetiteljima pristup informacijama o Vašim proizvodima na željenom jeziku.

Budite digitalni, budite zeleni

Dobitnici smo Zelenog certifikata za naše proizvode. Svi naši proizvodi napravljeni su od recikliranih proizvoda što nas svrstava u tvrtke koje brinu o okolišu. Kupnjom naših proizvoda sudjelujete u zelenoj tranziciji.

Jedno rješenje, beskrajne mogućnosti.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Isplativo
Naši proizvodi su pravo rješenje za smanjenje troškova tiska. Isto tako smanjuje rizik od gubitka tiskanih vodiča poput uputa za uređaje.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Instant pristup
Naše proizvode možete postaviti bilo gdje u svom prostoru kako bi gosti mogli pristupiti informacijama.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Prodaja i promocije
S našim proizvodima možete učinkovito promovirati svoje dodatne usluge, gostima olakšati boravak kod vas, olakšati jim rezervaciju vaših usluga i time povečati i samu prodaju.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Iskustvo gosta
Mnogo je načina na koje možete poboljšati iskustvo vašeg gosta. Na primjer, na naše proizvode možete staviti priručnik s uputama ili smjernice za uređaj. Ovo je vrlo zgodno za goste koji nisu upoznati s opremom.

Proizvodi

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

Digitalni letak

Licenca za Digitalni letak pruža vam neograničene mogućnosti za stvaranje atraktivnih i učinkovitih marketinških materijala u svrhu poboljšanja online prisutnosti.

Digitalni letci su prilagođeni mobilnim uređajima, čime osiguravate doseg objavljenog sadržaja širokom krugu korisnika.

Sastavni dio licence digitalnog letka su interaktivne značajke poput poveznica, QR kodova i videozapisa koje pridonose povećanju interesa ciljane publike.

Kupnjom licence osigurana Vam je tehnička podrška koja Vam je uvijek na usluzi kako bi iskustvo korištenja bilo na najvišem nivou.

Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr

Digitalni display

Digitalni display je izrađen iz recikliranog pleksiglas materijala personaliziran prema vašim željama.

Dimenzije: 18×10 cm.

Digitalni letak, QR/NFC letak

Vintage box

Vintage box je napravljen od drveta, s personalizacijom po želji.

Dimenzije box-a su 18×12 cm.

Podijelite sve željene informacije svojim gostima jednostavim, modernim putem s prekrasnim vintage box-om. 

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

IB Tap

IB Tap je napravljen od PVC reciklirane plastike. Dimenzije kartice su 85×54 mm.

Uz kupljenu licencu Digitalnog letka dodajte IB Tap karticu i dijelite sve bitne informacije na jednostavan način putem QR koda i NFC tehnologije.

Naši zadovoljni klijenti

Naši klijenti su napravili korak naprijed, čekamo vas.

Često postavljana pitanja

1. Što je digitalni letak?

Digitalni letak je suvremen korisnički alat koji služi za prodaju, online promociju i informiranje ili konkretnije sustav koji omogućuje dostavu objavljenog sadržaja gostima ili kupcima na brz i učinkovit način.

Digitalni letak sastoji se od digitalnog profila i stalka sa ugrađenim NFC-om i otisnutim QR kodom.

Digitalni letak je vrlo jednostavan za upotrebu. Uredite svoj profil i ispunite ga sadržajem kojeg želite podijeliti. Sadržaj je povezan s QR kodom i NFC-om te se isti očitava i preuzima korištenjem mobilnog uređaja.

Uređivanje profila vrši korisnik licence korištenjem jednostavnog i intuitivnog sučelja za uređenje. U slučaju potrebe naša tehnička služba stoji na raspolaganju i rado će pomoći savjetom ili sugestijom.

Stalak je dostupan kao plexi display, vintage box ili privjesak za ključeve uz akviziciju godišnje licence digitalnog profila.

Nikakav problem. Sve jedinice na kojima se treba nalaziti uređeni profil pripremiti ćemo na način da je na svima dostupan identični sadržaj.

Ne, prilikom očitavanja sadržaja korisnici mogu pohraniti kontakt u imenik svog mobilnog uređaja. Uz kontakt se pohranjuje i jedinstveni link kojim korisnici jednostavno otvore profil Vašeg letka.

Za pregled i pohranu objavljenog sadržaja digitalnog letka nije potrebno preuzimanje mobilne aplikacije.

Sadržaj je moguće pregledavati na svim prenosivim uređajima, od pametnih telefona, tableta do prijenosnih računala. Forma stranice je responzibilna i uvijek se prilagođava ekranu korištenog uređaja.

”A” certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

”A”
certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

Kontaktirajte nas i unaprijedite svoju uslugu!

Naši timovi za prodaju i podršku dostupni su za odgovore na vaša pitanja.
Javit ćemo vam se čim prije, ali ako želite brže stupiti u kontakt, nazovite:

Mara: +385 99 811 3333

Marko: +385 91 3030 526

Ispunite formu 📝

    Open chat
    Pozdrav 👋
    Kako vam mogu pomoći?