Unaprijedite svoju uslugu
i prodajte više.

Postoji mnogo različitih načina za poticanje angažmana s vašim kupcima i izgradnju zajednice koja se fokusira na vašu trgovinu, ali kako se NFC oznake mogu implementirati kao dio tog sveobuhvatnog marketinškog plana?

S obzirom na to da oko 90% maloprodajnih kupaca koristi svoj mobilni telefon u trgovini, a njih 60% traži dodatne informacije o proizvodu, dok se nalaze u trgovini, ima smisla pokušati angažirati kupce putem njihovih uređaja na što lakši način.

Digitalni letak, QR/NFC letak

Grupirajte asortiman vaših proizvoda i kupcu ponudite srodne artikle

Pristup detaljnim informacijama o željenom proizvodu nikad nije bio jednostavniji.

Kupcima omogućite pregled proizvodnog procesa ili praćenje kretanja cijena proizvoda. Izravno ponudite srodne proizvode i omogućite pregled osvrta svojih promotora te povećajte promociju i prodaju proizvoda.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Marketinška promocija

Upotrebom QR / NFC stickera možete objaviti sve promotivne materijale o željenom proizvodu. Slike proizvoda i proizvodnog pogona ili video čitavog proizvodnog procesa do dolaska proizvoda na maloprodajne police samo su neki od sadržaja koje možete objaviti kako bi se dodatno promovirali.

Promocija proizvoda i usluga vaših partnera

QR / NFC sticker omogućuje vam osiguranje promo prostora za oglašavanje proizvoda i usluga vaših partnera. Kategorizacijom koja je sadržana u letku možete svoje partnere uvrstiti u pripadajuće skupine prema njihovoj ponudi.

Omogućite kupcima pregled recenzija o proizvodu

Radi li se o novom proizvodu na tržištu ili proizvodu koji se prodaje određeni vremenski proizvod, kupci su skloniji kupnji proizvoda sa pozitivnim recenzijama. QR / NFC sticker omogućuje vam objavu svih pozitivnih recenzija dostupnih za određeni proizvod što će potaknuti potencijalne kupce na kupnju. Uz to možete objaviti i osvrte svojih promotora ili poznatih osoba (influencera) koji zadovoljno koriste vaš proizvod.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Prikažite informacije o proizvodu u digitalnom obliku

Upotrebom QR / NFC stickera možete u digitalnom obliku kupcu osigurati pristup dodatnim informacijama o proizvodu. Sve one informacije koje se ne nalaze na tiskanoj deklaraciji poput kretanja cijena u prijašnjem periodu, informacija o mogućim popustima ili praćenja zaliha mogu biti objavljene i ažurirane prema potrebi.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Prikupite povratne informacije i poboljšajte svoje usluge

Pitati svoje kupce za povratne informacije o proizvodima i uslugama vjerojatno je najprikladniji način za poboljšanje vlastite ponude. Korištenjem QR / NFC stickera Vaši kupci mogu jednostavno pristupiti anketi te je ispuniti. Tako ćete na najbrži način saznati što im je važno pri odabiru proizvoda za kupnju. Ako trebate bilo što dodati ili ukloniti na svom upitniku, jednostavno uredite online obrazac u bilo kojem trenutku.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Prilagodite informacije mobilnim tehnologijama

Potrošači sve više koriste pametne telefone za istraživanje proizvoda, usporedbu cijena i obavljanje kupovine. Upotrebom QR / NFC stickera kupci na svojim pametnim telefonima trenutno mogu pregledavati sve objavljene informacije o proizvodu za koji su zainteresirani. Pohranjivanjem linka za letak u memoriju mobilnog uređaja, kupci mogu ponovno doći do željenih informacija u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Ne znate sve jezike? Ne brinite

Naš QR / NFC sticker može biti idealni prevoditelj kako bi vaš kupac mogao provjeriti sve relevantne informacije. Omogućite kupcima pristup informacijama o vašim proizvodima na željenom jeziku.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Cross-promocija

Korištenjem QR / NFC stickera možete kod kupaca potaknuti interes i želju za kupovinom dodatnih i povezanih proizvoda iz vaše ponude. Na taj način povećavate bazu zadovoljnih korisnika vaše čitave palete proizvoda.

Budite digitalni, budite zeleni

Dobitnici smo Zelenog certifikata za naše proizvode. Svi naši proizvodi napravljeni su od recikliranih proizvoda što nas svrstava u tvrtke koje brinu o okolišu. Kupnjom naših proizvoda sudjelujete u zelenoj tranziciji.

Jedno rješenje, beskrajne mogućnost.

Digitalni letak, QR/NFC letak
Isplativo
Naši proizvodi su pravo rješenje za smanjenje troškova tiska. Isto tako smanjuje rizik od gubitka tiskanih vodiča poput uputa za uređaje.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Instant pristup
Naše proizvode možete postaviti bilo gdje u svom prostoru kako bi gosti mogli pristupiti informacijama.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Prodaja i promocije
S našim proizvodima možete učinkovito promovirati svoje dodatne usluge, gostima olakšati boravak kod vas, olakšati jim rezervaciju vaših usluga i time povečati i samu prodaju.
Digitalni letak, QR/NFC letak
Iskustvo gosta
Mnogo je načina na koje možete poboljšati iskustvo vašeg gosta. Na primjer, na naše proizvode možete staviti priručnik s uputama ili smjernice za uređaj. Ovo je vrlo zgodno za goste koji nisu upoznati s opremom.

Proizvodi

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

Digitalni letak

Licenca za Digitalni letak pruža vam neograničene mogućnosti za stvaranje atraktivnih i učinkovitih marketinških materijala u svrhu poboljšanja online prisutnosti.

Digitalni letci su prilagođeni mobilnim uređajima, čime osiguravate doseg objavljenog sadržaja širokom krugu korisnika.

Sastavni dio licence digitalnog letka su interaktivne značajke poput poveznica, QR kodova i videozapisa koje pridonose povećanju interesa ciljane publike.

Kupnjom licence osigurana Vam je tehnička podrška koja Vam je uvijek na usluzi kako bi iskustvo korištenja bilo na najvišem nivou.

Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr

Digitalni display

Digitalni display je izrađen iz recikliranog pleksiglas materijala personaliziran prema vašim željama.

Dimenzije: 18×10 cm.

Digitalni letak, QR/NFC letak

Vintage box

Vintage box je napravljen od drveta, s personalizacijom po želji.

Dimenzije box-a su 18×12 cm.

Podijelite sve željene informacije svojim gostima jednostavim, modernim putem s prekrasnim vintage box-om. 

Digitalni Privjesak_shop, Digitalni letak, QR/NFC letak, digitalniletak.hr, ibcard.info

IB Tap

IB Tap je napravljen od PVC reciklirane plastike. Dimenzije kartice su 85×54 mm.

Uz kupljenu licencu Digitalnog letka dodajte IB Tap karticu i dijelite sve bitne informacije na jednostavan način putem QR koda i NFC tehnologije.

Naši zadovoljni klijenti

Naši klijenti su napravili korak naprijed, čekamo vas.

Često postavljana pitanja

1. Što je digitalni letak?

Digitalni letak je suvremen korisnički alat koji služi za prodaju, online promociju i informiranje ili konkretnije sustav koji omogućuje dostavu objavljenog sadržaja gostima ili kupcima na brz i učinkovit način.

Digitalni letak sastoji se od digitalnog profila i stalka sa ugrađenim NFC-om i otisnutim QR kodom.

Digitalni letak je vrlo jednostavan za upotrebu. Uredite svoj profil i ispunite ga sadržajem kojeg želite podijeliti. Sadržaj je povezan s QR kodom i NFC-om te se isti očitava i preuzima korištenjem mobilnog uređaja.

Uređivanje profila vrši korisnik licence korištenjem jednostavnog i intuitivnog sučelja za uređenje. U slučaju potrebe naša tehnička služba stoji na raspolaganju i rado će pomoći savjetom ili sugestijom.

Stalak je dostupan kao plexi display, vintage box ili privjesak za ključeve uz akviziciju godišnje licence digitalnog profila.

Nikakav problem. Sve jedinice na kojima se treba nalaziti uređeni profil pripremiti ćemo na način da je na svima dostupan identični sadržaj.

Ne, prilikom očitavanja sadržaja korisnici mogu pohraniti kontakt u imenik svog mobilnog uređaja. Uz kontakt se pohranjuje i jedinstveni link kojim korisnici jednostavno otvore profil Vašeg letka.

Za pregled i pohranu objavljenog sadržaja digitalnog letka nije potrebno preuzimanje mobilne aplikacije.

Sadržaj je moguće pregledavati na svim prenosivim uređajima, od pametnih telefona, tableta do prijenosnih računala. Forma stranice je responzibilna i uvijek se prilagođava ekranu korištenog uređaja.

”A” certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

”A”
certifikat bonitetne izvrsnosti 2023.

Želimo podijeliti radosnu vijest da je naša tvrtka ponosni nositelj A certifikata bonitetne izvrsnosti, izdanog od strane globalno priznate bonitetne kuće Dun & Bradstreet. Ovaj certifikat svjedoči o našem posvećenju vrhunskoj poslovnoj izvrsnosti i transparentnosti u skladu s visokim međunarodnim standardima te nas potvrđuje kao pouzdanog partnera.

Kontaktirajte nas i unaprijedite svoju uslugu!

Naši timovi za prodaju i podršku dostupni su za odgovore na vaša pitanja.
Javit ćemo vam se čim prije, ali ako želite brže stupiti u kontakt, nazovite:

Mara: +385 99 811 3333

Marko: +385 91 3030 526

Ispunite formu 📝

    Open chat
    Pozdrav 👋
    Kako vam mogu pomoći?